210 9525088

Κρέμου 108, Καλλιθέα

MENU
Αποστολές

Τα προϊόντα που αγοράζετε στο HOMEluxury.gr παραδίδονται πανελλαδικά σε εσάς με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Επιλέξτε αυτόν που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

 

 

Έξοδα:

Για αγορές πάνω από 80 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν.

Για αγορές έως 79 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 4.90 ευρώ.

Ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετες επιβαρύνσεις για δυσπρόσιτους προορισμούς και αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους.

Σε κάθε περίπτωση που απαιτείται τυχόν διαφοροποίηση στα έξοδα μεταφοράς, θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή του προϊόντος  από εμάς.

 

Χρόνοι παράδοσης:

Όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα φτάνουν στον προορισμό που επιλέγετε σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Τα προϊόντα που έχουν επισημανθεί με αστερίσκο (*) ακολουθούν τους χρόνους παράδοσης που αναγράφονται λεπτομερώς στην περιγραφή των αντίστοιχων προϊόντων.

 

Εύθραυστα:

Με ευθύνη του αγοραστή, προϊόντα κατασκευασμένα από γυαλί, κρύσταλλο και άλλα εύθραυστα υλικά συσκευάζονται από εμάς και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφοράς με τη μέγιστη δυνατή προσοχή. Σε περίπτωση φθοράς τους κατά τη μεταφορά το HOMEluxury.gr δε φέρει καμία ευθύνη.

 

Κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικά στο 210-9525088 ή μέσω e-mail στο orders@homeluxury.gr σχετικά με το κόστος και το χρόνο παράδοσης, αντικείμενα μεγάλου όγκου αποστέλλονται στον χώρο σας με μεταφορική εταιρεία.

 

Κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικά στο 210-9525088 ή μέσω e-mail στο orders@homeluxury.gr, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη διεύθυνση Κρέμου 108, Καλλιθέα, 17676 Αττική κατά τις εργάσιμες ημέρες  Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:30.

 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι διαθέτουμε εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι με επιπλέον χρέωση μπορούν να πραγματοποιήσουν συναρμολογήσεις προϊόντων ή τοποθετήσεις σχετικών μηχανισμών. Η υπηρεσία αυτή διατίθεται κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικά στο 210-9525088 ή μέσω e-mail στο orders@homeluxury.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
MAILING LIST
Εγγραφείτε στη Mailing List μας και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα στο email σας
Όροι Χρήσης
© 2013 www.homeluxury.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων