210 9525088

Κρέμου 108, Καλλιθέα

MENU
Καλωσορίσατε στο HOMEluxury.gr!
Το στήσιμο της επιχείρησής μου άρχισε το 1989 με έδρα το Νέο Φάληρο, με αντικείμενο και δραστηριότητα αποκλειστικά το ύφασμα και την κατασκευή κουρτινών και ειδών σκίασης, σε μια εποχή που η κουρτίνα άρχισε να αποτελεί σημείο αναφοράς και όχι μόνο τρόπο κάλυψης παραθύρων. Ξεκίνησα να παρακολουθώ σεμινάρια στη Γερμανία σχετικά με τις τάσεις και το στυλ που επικρατούσαν καθώς και την κατασκευή αυτών. Παράλληλα παρακολουθούσα συχνά τις διεθνείς εκθέσεις και συνεργαζόμουν με σημαντικούς οίκους σε υφάσματα, συστήματα ανάρτησης κουρτινών και αξεσουάρ, καθώς και ταπετσαρίες τοίχου και υφάσματα επίπλωσης, έχοντας πάντα ως γνώμονα την υψηλή αισθητική. Εδώ, στις αντίστοιχες εκθέσεις παρουσίαζα τη δουλειά μου στο ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ & LINEA που αποτέλεσε αφετηρία για σπουδαίες συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο όπως:

  • GRECOTEL (Αθήνα - Κρήτη - Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα - Ρόδος - Μύκονος)
  • Περτούλι Αρχοντικό Χατζηγάκη
  • Σαντορίνη Περίβολας Vendema/li>
  • Ιθάκη Περαντζάδα Art Hotel
  • Πάτρα Primarolia Art Hotel
  • Πάργα Salvator Villas
  • Ιατρικό Αθηνών
  • Ιατρικό Π.Φαλήρου
  • Ευρωκλινική
  • Αμερικανικό Κολλέγιο


Πρόκειται για κάποιες ενδεικτικές συνεργασίες μου, στις οποίες προστίθενται γραφεία εταιριών και ιδιωτικές κατοικίες σε όλη την Ελλάδα, χειμερινές κατοικίες στην Αράχωβα και το Πήλιο καθώς και θερινές κατοικίες σε πολλά νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου. Πλήθος από γιώτ και σκάφη αναψυχής είναι ένα σταχυολόγημα από σημαντικές δουλειές μου, κάποιες σε συνεργασία με καταξιωμένους αρχιτέκτονες και άλλες σε συνεργασία με διακοσμητές, δημιουργώντας επαγγελματικούς χώρους και σπίτια με ιδιαίτερο στυλ.

Συνεχίζοντας από το 2002 στην νέα μου διεύθυνση Κρέμου 108 στην Καλλιθέα διευρύνθηκε ο κύκλος δραστηριότητας μου με διακοσμητικά αντικείμενα, φωτιστικά, μικρά έπιπλα, ειδικές κατασκευές επίπλων και πολλά αλλά αντικείμενα που προσδίδουν ποιότητα και αισθητική στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο.

Εν έτει 2014, σας καλωσορίζω στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα HOMEluxury.gr. Ο παρών δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα από εμένα και τους συνεργάτες μου με στόχο να φέρουμε την προσιτή πολυτέλεια στον χώρο σας με ένα μόνο κλικ.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας περιμένω να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο που θέλετε και σας ταιριάζει.

Με εκτίμηση,
Δήμητρα Δουκάκη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
MAILING LIST
Εγγραφείτε στη Mailing List μας και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα στο email σας
Όροι Χρήσης
© 2013 www.homeluxury.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων